Holivudski glumci poslali poruku: Ostanite čudnovati! VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Sep.2016, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudski glumci poslali poruku: Ostanite čudnovati! VIDEO

Junaci filma ,,Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu’’, Ejsa Baterfild, Ela Parnel i Finlej Makmilan odlučilu su da pošalju pozdrav fanovima filma u Srbiji i pozovu ih da pogledaju film koji je u bioskopima od 29. septembra.

Priča prati glavnog junaka, šesnaestogodišnjeg Džejka koji zbog misteriozne smrti svog dede pronalazi dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu. Što više saznaje o stanovnicima ove kuće i njihovim neobičnim sposobnostima, mora sam da shvati >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << šta je stvarno, kome može da veruje i ko je zapravo on. Film će biti prikazan u 2D i 3D tehnologiji, a u odabranim bioskopima i u 4k rezoluciji, a pored pomenutih glumaca na velikom platnu gledaćemo u Evu Grin, Samjuela L. Džeksona i Džudi Denč.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Repertoar Arene Cineplex od 29. septembra do 4. oktobra

Izvor: Luftika.rs, 28.Sep.2016

Prvi oktobarski dani su stvoreni za nadoknađivanje propuštenog gradiva kada je reč o filmskim novitetima. Ako do sada niste, vreme je da pogledate film Snouden o jednoj o najkontroverznijih ličnosti današnjice.. Ukoliko pak preferirate drugačije žanrove tu je zanimljivo ostvarenje Dom gospođice...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.