Hoće li biti ćerka ili sin? Jelena Kostov zna da će roditi….

Izvor: Svet, 25.Sep.2016, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li biti ćerka ili sin? Jelena Kostov zna da će roditi….

Folk pevačica Jelena Kostov još jedna je od poznatih dama koje su ove godine ostale u drugom stanju. Ona se trenutno nalazi u petom mesecu trudnoće i sve je podredila svom zdravlju, a uskoro bi trebalo da otkrije i kog pola će biti njeno prvo dete.
“Sad sam osamnaesta nedelja. Pol će se znati uskoro, oko dvadesete nedelje trudnoće”, ispričala je Jelena koja je otkrila da je imala problem sa mučninom, ali su i one prošle, prenosi espreso.rs.


>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
A photo posted by Jelena Kostov (@kostovjelena) on Sep 18, 2016 at 5:05am PDT


Ona je oduvek mislila da će joj prvo dete biti ženskog pola, ali sada ima drugačiji osećaj.
Ceo život, odnosno sve vreme dok nisam zatrudnela mislila sam da ću imati ćerkicu. Međutim, sada, kada sam u blaženom stanju, imam osećaj da će to biti dečak! Meni to, u principu nije važno, može da bude i dečak i devojčica, ali moj muž bi ipak više voleo da bude muško. Što se kaže, tipično srpski, balkanski, on bi hteo da ima sina. No, videćemo još da li će mu se želja i ostvariti“, izjavila je zgodna trudnica.



A photo posted by Jelena Kostov (@kostovjelena) on Sep 22, 2016 at 1:49am PDT

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jelena Kostov: Osećam da ću roditi sina!

Izvor: Svet plus, 25.Sep.2016

Pevačica Jelena Kostov u petom je mesecu trudnoće, i uskoro bi trebalo da sazna pol bebe. Ipak, kako je sama rekla, ona oseća da će roditi dečaka, što njenog izabranika izuzetno raduje. Iako je imala u početku probleme sa kojima se suočava svaka trudnica, sada se oseća dobro...Zvezda Granda,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.