Hitno potreban stilista: Modne katastrofe na dodeli muzičkih nagrada!

Izvor: Svet, 24.Nov.2014, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitno potreban stilista: Modne katastrofe na dodeli muzičkih nagrada!

Kada se veliki broj zvezda okupi na jednom događaju, modni promašaji su neminovni. Ni sinoć održana dodela Američkih muzičkih nagrada (AMA) nije bila izuzetak.
Muzičke zvezde i ovog puta su se potrudile da privuku pažnju izazovnim kombinacijama, ali neke od njih je trebalo još jednom da se pogledaju u ogledalu pre nego što su izašli pred kamere.

Jedna od njih bila je mlada pevačica Zendaja Kolman (18), inače poznata po jedinstvenom modnom stilu. Ona je ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << puta potpuno omanula u svetlo plavom topu, vrećastim pantalonama i mantilu, a modni kritičari su je opisali kao kombinaciju Lejdi Gage, Šer i princeze Džasmin iz crtanog filma “Aladin i čarobna lampa”.

Ipak, titula najgore obučene definitivno je pripala pevačici albanskog porekla Bleoni (35), koja je rešila da pokaže skoro sve. Ona je obukla mrežastu haljinu ispod koje je nosila samo tanga gaćice i nalepnice za bradavice.


Modne kritičare je razočarala i slavna manekenka Hajdi Klum (41), koja je za ovu priliku izabrala Versace haljinu i katastrofalne sandale.


Šokantan modni izbor doneo je i YouTube zvezda i producent Frenki Grande, inače polubrat popularne pevačice Arijane Grande, koji je na sebi imao “košulju” naslikanu bodi-pejntom, zajedno sa ružičastom leptir-mašnom. Srećom pa je donji deo tela odlučio da prekrije pravim pantalonama.


Autor: Life Content
Foto: JLP

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.