Helen Miren priželjkuje ženskog predsednika Amerike

Izvor: Prva.rs, 09.Avg.2014, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Helen Miren priželjkuje ženskog predsednika Amerike

Glumica je u intervjuu za NPR pozdravila pojavu sve većeg broja žena u ulogama režisera, direktora fotografije ili zvuka.
"Sve više žena ulazi u industriju što je zaisa uzbudljivo. Ne govorim samo o režiji. Tu su i kamermani, direktori fotografija, tonci".
Miren je, prenose britanski mediji, ocenila i da bi i dolazak žene za predsednika SAD doprineo položaju žena i u drugim profesijama.
"Ne brinite za dramske uloge. To nije problem. Treba da brinete za uloge žena u stvarnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << životu jer kao što noć prati dan, tako će i dramske uloge dolaziti", rekla je ona.
"A kada imate predsednicu Amerike - što će se nadam se desiti uskoro - imaćete direktorke bolnica, pravnih firmi, škola, univerziteta pa samim tim i dramske uloge za žene", dodala je Miren.
Izvor: tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.