Haris za SCANDAL!: Moja Melina nije besposlena!

Izvor: Scandal.rs, 28.Dec.2014, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haris za SCANDAL!: Moja Melina nije besposlena!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Harisa Džinovića sreli smo na novogodišnjem snimanju TV Pink i iskoristili smo situaciju da i s njim popričamo o novogodišnjim praznicima, koji samo što nisu počeli.

Haris je za SCANDAL! rekao:

“Radujem se novogodišnjim praznicima. Ali ne pripremaju se samo tada slavlja u mojoj kući. Evo i večeras me čekaju gosti, moram da spremam večeru. Ja sam glavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kuvar, a šta ću spremati, ne znam, nešto će biti”, priča Haris i dodaje:

“Melina mi pomaže oko večere, ona kuva natprosečno dobro. Radi i u svojoj firmi, i po kući, nije besposlena. Vredna je veoma i sa te strane svaka joj čast”, hvali se Haris i otkriva da još uvek nisu sigurni da li će ići negde na zimovanje:

Na zimovanje ne znam da li ću ići, počinje mi posle Nove godine američka turneja. Inače se s Melinom oko svega dogovaram. Sednemo i otvorimo karte ko bi gde voleo, želeo i hteo da ide. Nema kontre kod nas, uvek se usaglasimo, a da ide neko na jednu stranu, a da mu nije prijatno – stvarno nema smisla. Idemo tamo gde je odlično za svačije prohteve”.

Na kraju nismo odoleli da ga pitamo i šta misli o kandidatkinji “Pinkovih zvezda” Ivoni Negovanović Cuci, koju mediji navode kao ljubavnicu Šabana Šaulića, a s kojim on ima uskoro i koncert.

“Ja to ne znam, niti bih želeo bilo šta da komentarišem. Mene to apsolutno ne zanima, no comment”, bio je kratak Haris, ali smo mi pokušali da izvučemo bar komentar o tome da li je pominje Šaban:

Ne, i sada vam kažem, no comment! On je kao kolega odličan i sjajan! Stalno me zove u Krčedin, ali nisam stigao ovog leta da odem”, zaključuje Haris.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rada Manojlović: Vasiono, čuješ li me! Hoću Momira u ponoć!

Izvor: Scandal.rs, 28.Dec.2014

Rada Manojović za SCANDAL! otkriva da je uspela da u svom artworku za pesmu Glatko udruži Pink i Grand. Naime simala je jedan deo u šminkernici filsmkih studija TV Pink a drugi na sceni emisije Fantastic show. Radu smo našli na snimanju na koje se dovezla u zatvoreničkom odelu:......

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.