Hari Varešanović: Moja supruga je dobar vez za nemirni jedrenjak koji se zove Hari

Izvor: Scandal.rs, 19.Apr.2015, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hari Varešanović: Moja supruga je dobar vez za nemirni jedrenjak koji se zove Hari

Tri decenije zavidne muzičke karijere pevač Hajrudin Hari Varešanović obeležiće velikim koncertom pred beogradskom publikom. Nastup će biti podeljen u tri dela, a svaki od njih ima posebno značenje u životu rođenog Sarajlije. Planove za novi album Hari je odložio za jesen, jer se u potpunosti posvetio pripremama za koncert i takmičenju „Pinkove zvezice”, u kome je član žirija. Ponosan je što je deo jednog od najgledanijih formata na našim prostorima, a posebno mu je drago >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << što je okružen talentovanom decom koja šire pozitivnu energiju. U mirnu luku uplovio je kada je upoznao suprugu Jasminu Ištuk, koja mu predstavlja najveću podršku i čvrst oslonac. Pored nje, najvažnije osobe u njegovom životu su sinovi Damir i Mak, kao i kćerka Nađa, koja je pre tri godine donela na svet Harijevo prvo unuče, malog Isaka, koji ga neprestano oduševljava. Na početku razgovora za magazin “Hello!“ frontmen grupe “Hari Mata Hari” prvo priča o koncertu koji će biti održan 24. aprila u Beogradu”

“Prvi put sam za trideset godina rada u prilici da u jednom koncertu sublimiram tri svoje ljubavi, neke stvari koje sam oduvek voleo da pevam. Jedan deo toga su pesme uz koje sam odrastao, kompozicije mojih idola iz detinjstva. Drugi deo će biti sevdah na moj način, to je vrsta muzike koja pripada tradiciji u kojoj sam rođen i u kojoj sam odrastao. To će biti neka moja interpretacija sevdaha. Obavezni segment, koji je podloga svega i ono što ljudi najviše vole od mene, jesu moji hitovi, pesme koje sam ja napravio od 1986. godine do danas.”

Hari je istakao da mu je na muzičkom putu podrška supruge Jasminke bila veoma važna.

“Porodica je vrlo važan faktor, a posebno supruga. Važno je da te partner koji je pored tebe dopunjuje, a moja žena Jasminka je veoma dobar vez za nemirni jedrenjak koji se zove Hari. Ja sam jedrenjak koji voli da luta morem po burama, a ona je siguran vez i ima dugačak konopac kojim sam stalno zaštitnički vezan”, iskren je pevač.

Ceo intervju sa Harijem Varešanovićem pročitajte OVDE.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.