Hakovali profil Milice Todorović, pa emitovali video koji je pokrenuo lavinu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Avg.2017, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hakovali profil Milice Todorović, pa emitovali video koji je pokrenuo lavinu

Pevačica Milica Todorović u proteklih mesec dana obara rekorde svojim novim duetskim pesmama zbog čega je, verovatno, trn u oku nekome ko joj je večeras hakovao nalog na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Miličini fanovi, ali i kolege shvatili su da se nešto čudno dešava kada je sa pevačicinog profila krenulo emitovanje lajv prenosa, a na kom su se videli nepoznati momci dok igraju bilijar. Takođe, svima je bilo čudno što od lepe pevačice u pomenutom prenosu nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bilo ni traga ni glasa, a videlo se i da telefon, na kojem je neko bio ulogovan na Miličin nalog, drži muškarac.

U toku emitovanja lajv videa, uključila se pevačica Ana Bekuta kojoj je prizor koji je videla bio veoma čudan.

- Šta to radiš ženo, devojčice?! - odmah je prokomentarisala Miličina koleginica, koja je ostala uskraćena za odgovor.

Nakon Ane, krenuli su da se nižu i komentari njenih fanova, koji su takođe shvatili da nešto nije u redu jer Todorovićeva nije u kadru.

Izgleda da su dotični momci slučajno pokrenuli video jer je nakon veoma kratkog vremena prekinut, a potom i obrisan sa pevačicinog profila. Ove vesti brzo su došle do pevačice koja se nedugo nakon toga i sama uključila na Instagram i uživo obratila fanovima:

- Samo da vam se javim da mi je profil hakovan i da je neko malopre bio na mom lajvu i puštao neku golotinju, nije mi jasno kako, tako da ne brinete - to nisam ja, naravno. Šta da vam kažem, stvarno ima dokonih ljudi koji ne znaju šta će da rade, pa hakuju profile - rekla je Milica i dodala da  se sve izdešavalo dok je bila u prodavnici, a da su je o hakerskom napadu obavestile sestre, PR, kao i Ana Bekuta.

Podsetimo, i Soraji Vučelić kasno sinoć hakovani su nalozi na društvenim mrežama, zbog čega je buduća učesnica "Zadruge" bila primorana da se obrati nadležnim organima, a da li je reč o istoj hakerskoj grupi biće poznato vrlo brzo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.