HRVATSKA MANEKENKA O SEKS SKANDALU: Ponižena sam!

Izvor: Kurir, 24.Maj.2015, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATSKA MANEKENKA O SEKS SKANDALU: Ponižena sam!

Hvala na interesu, osećam se poniženo, obespravljeno, rekla je Tina Katanić

Hrvatska manekenka Tina Katanić, nakon seks skandala, oglasila se o drami koju proživljava.

Šta se dogodilo, ko je pustio snimak u javnost i zašto – mnogi su se pitali nakon što susaznali da je video manekenke Tine Katanić pušten u javnost.

Zanimljivo je i to kako su oni u čijem posedu je snimak pokušali da prodaju ceo film novinskim redakcijama za novčanu naknadu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << U kratkom 3-minutnom videu koji je pušten u javnost može se videti kako je Tina vidno pod uticajem opijata. Uz trojicu koja su je okruživala, jedan od njih sve je i snimao.

"Hvala na interesu, osećam se poniženo, obespravljeno. Zbog okolnosti celog slučaja u kojem su mnoge stvari učinjene preko moje volje, dala sam iskaz u PU zagrebačkoj i dalje će institucije pravne države raditi na zaštiti mojih prava. Potražila sam pravnu pomoć i ubuduće će moje interese zastupati advokatska kancelarija", rekla je Tina Katanić.

Sada je na policiji da obavi svoj deo posla oko novog seks skandala.Tina je privukla pažnju medija kada je osvojila titulu Kraljice Hrvatske 2005., a nakon toga njena manekenska karijera krenula je uzlaznom putanjom.

Najprepoznatljivija je kao TV lice Hrvatske lutrije, a snimila je na stotine modnih editorijalana u Hrvatskoj i inostranstvu. Pojavljivala se u javnosti i kao potpisnica peticije koju su pokrenuli u inicijativi Zajedno za Dinamo, a do sada se njeno ime nije povlačilo po javnim skandalima.

Nedavno je gostovala u videospotu popularnog Jole za hit ‘Kada žene tulumare’, a pre parmjeseci izjavila je kako bi voljela ostvariti i pjevačku karijeru. Tina Katanić inače je završilapedagošku akademiju.

(Dnevnik.hr)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.