HAOS U STUDIJU: Branka U SUZAMA, Vuletić je POLUDEO zbog onoga što je gospodin Okuka REKAO ćerki!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2017, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U STUDIJU: Branka U SUZAMA, Vuletić je POLUDEO zbog onoga što je gospodin Okuka REKAO ćerki!

Žestok sukob!

Večeras je na programu još jedno vaše izdanje omiljene emisije "Upoznajte Parove".

Voditeljka Jovana Jeremić je u studiju ugostila Mladenovu podršku, Pera Trokadera, novinara Milana Miloševića, zatim Brankinog oca Mladena Okuku, pevačicu Ivanu Šašić i bivšu učesnicu Zerinu Hećo.

Od samog starta je krenula prava drama, jer se Branka rasplakala kada je videla tatu.

- Ti si najbolji tata na svetu i ja te mnogo volim. Očekivala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam da ćeš doći, sanjala sam te pre neko veče.

- Tata te voli i ponosan na tebe, nema razloga da plačeš. Sve je ok. Neke stvari si trebala da poslušaš, srozala si se zbog nekih stvari, između ostalih i Mladena. Sad je gotovo, još tri dana do kraja, ja sam uz tebe - rekao je Mladen.

Branku je ovaj njegov odgovor iznenadio, pa je insistirala da joj kaže šta je to pogrešno uradila. Otac je bio konkretan i rekao joj:

- Razlog tvog pada rejtinga je Mladen. On nije omiljen u Višegradu, to moraš da znaš. Drugi razlog je Skrivena. Ti bi sigurno pobedila u ovom rijalitiju ili osvojila drugo mesto, nisi svesna kakvu podršku si imala. Sve je palo u vodu. To što traje između vas, trajaće još 3 dana i kraj, posle svako svojoj kući. Umesto da te podrži i kaže glasačima da glasaju za tebe, Mladen je podržao Slađu.

- Molim te, tata, nemoj da se svađamo u ovoj emisiji. Molim te, nemoj tako. Ne možeš da shvatiš neke stvari, jako dugo sam ovde. Mislila sam da ćeš doći sa drugačijom pričom. Izabrala sam drugu stranu i nisam pogrešila - odgovorila mu je ona.

U celu priču se umešao i Mladen Vuletić, koji je bio isprovociran uvredama na svoj račun.

- Prvo da mi se izvinite što ste mi uvredili oca u novinama. Širite neistine. Kako vas nije sramota da tako pričate, da sam ja Branki oborio rejting. Ako je neko bio dobar prema njoj onda sam to ja. Zakunite se u ćerku da je to što pričate istina - odbursio je Vuletić Brankinom ocu.

- Ja se ne bavim špekulacijama i pričama po kuloarima, ja se ničega ne stidim i pričam činjenice. Ja sam u potpunosti uz svoje dete i želim joj najbolje. Moje mišljenje je da Mladen nije za moju ćerku, daleko mu lepa kuća. Nijednom nije podržao Branku, svaki put je na forumu svojim fanovima poručivao da glasaju za Slađu - zaključio je gospodin Okuka.

- Koliko god što mi je drago da te vidim, mislim da nije dobro što si došao. Tata, stvaraš mi pritisak. Mnogo mi je teško. Hoću da čujem nešto drugo osim teme Mladena. Šta se dešava napolju? Znam kakav si čovek, koliko si razuman. Ti sa Mladneom nisi seo i pričao, on je dobar momak - pričala je Branka, međutim njen otac nije želeo da sluša.

Da li će Mladen i Branka ostati zajedno nakon ove večeri i kada se završi rijaliti, videćemo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.