Grand magazin istražuje: Kako stres utiče na lepotu?

Izvor: Svet, 02.Jul.2015, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grand magazin istražuje: Kako stres utiče na lepotu?

Kažu da dok si mlad imaš lice kako ti je Bog dao, a kasnije dobiješ onakvo kakvo zaslužuješ. Kako se boriti sa stresom i da li je osmeh najjače oružje u borbi sa životom? Da li je ljudima prijatne spoljašnjosti lakše u životu ili to samo tako izgleda?
Na ovu temu u četvrtak, u emisiji Grand magazin, pričaće voditeljka Ivana Đorđević sa svojim gostima u studiju, ali i gledaocima kraj malih ekrana koji se direktno uključuju u program.

Emisija Grand magazin, počinje tačno u podne na Grand narodnoj televiziji.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Grand magazin istražuje: Kako stres utiče na lepotu?

Izvor: Scandal.rs, 02.Jul.2015

Kažu da dok si mlad imaš lice kako ti je Bog dao, a kasnije dobiješ onakvo kakvo zaslužuješ. Kako se boriti sa stresom i da li je osmeh najjače oružje u borbi sa životom? Da li je ljudima prijatne spoljašnjosti lakše u životu ili to samo tako izgleda?..Na ovu temu u četvrtak, u emisiji Grand...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.