Goran Bregović: Moje ćerke ne znaju tačno šta im je tata i koliko je poznat

Izvor: Svet, 27.Feb.2015, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Bregović: Moje ćerke ne znaju tačno šta im je tata i koliko je poznat

Muzička legenda Goran Bregović, koji je odlikovan ordenom francuskog viteza za umetnost i književnost, prvi put je javnosti na svečanoj dodeli pokazao ćerke Emu, Unu i Lulu.
On priznaje da je, kao i svaki otac vezan za svoje naslednice, kao i da one malo znaju o njegovoj karijeri i popularnosti.
“Da budem iskren, moje ćerke ne znaju baš tečno da pričaju srpski. One su odrasle u Francuskoj i ne zanju tačno šta im je tata i koliko je u ovoj zemlji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << eksponiran. Prvi put su, na dodeli priznanja u ambasadi, shvatile koliko je popularno to što ja radim. To saznanje je negde dirnulu Unu, koja se rasplakala, a onda i ja za njom”, priznaje Bregović, koji nije krio suze i ponos što napokon može među porodicom da uživa u svom uspehu.
Izvor: Alo
Foto: Tanjug

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.