Golupčići doleteli iz Grčke

Izvor: Prva.rs, 21.Jul.2014, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golupčići doleteli iz Grčke

Posle venčanja iz snova na Svetom Stefanu i medenog meseca koji su proveli u Grčkoj, Novak i Jelena Đoković stigli su u Beograd. Doputovali su na aerodrom „Nikola Tesla“, odakle su se automobilom zaputili pravo u svoj stan.
Novopečeni bračni par će narednih nekoliko dana boraviti u našoj prestonici, u krugu porodice i najbližih prijatelja. Pored druženja sa familijom u Srbiji, Novak će dosta vremena posvetiti i treninzima jer ga uskoro očekuje masters turnir u Torontu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << koji počinje četvrtog avgusta, dok će se Jelena okrenuti aktivnostima u Fondaciji „Novak Đoković“, kojom uspešno rukovodi.
Najbolji teniser sveta koristi svaku priliku da dođe u rodni Beograd da bi „punio baterije“ i spremao se za ono što ga čeka na ATP turu. Tako je bilo i početkom maja, posle čega je počela njegova šampionska serija - prvo u Rimu, a potom i na turniru u Vimbldonu.
Novak i Jelena venčali su se posle osam godina zabavljanja,a svadbena ceremonija održana je 10. jula na Kraljičinoj plaži, da bi se par potom zavetovao na ljubav i u crkvi, dva dana kasnije, na Petrovdan. 
Izvor i foto: novosti
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.