Gola Albanka na crvenom tepihu šokirala prisutne! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Nov.2014, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gola Albanka na crvenom tepihu šokirala prisutne! (FOTO) (VIDEO)

Glumica i rijaliti zvezda, na crvenom tepihu se pojavila u providnoj mrežastoj haljini. Ispod nje je imala samo tange, a umesto grudnjaka imala je samo nalepnice u obliku zvezdica, koje su joj prikrile bradavice

U Los Anđelesu je u nedelju veče održana dodela Američkih muzičkih nagrada (AMA), koju su mnoge zvezde iskoristile da se na crvenom tepihu pojave u najboljem izdanju. Iako je pevačica Dženifer Lopez oduševila u prekrasnoj haljini, svu pažnju okupljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << fotoreportera ipak je zaokupila Šiptarka Bleona Ćereti.

Glumica i rijaliti zvezda, na crvenom tepihu se pojavila u providnoj mrežastoj haljini. Ispod nje je imala samo tange, a umesto grudnjaka imala je samo nalepnice u obliku zvezdica, koje su joj prikrile bradavice.

Da li vam je njen izgled degutantan ili?

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Niko ni blizu Dženifer Lopez

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Nov.2014

Ove nedjelje održana je dodjela američkih muzičkih nagrada, a na crvenom tepihu ponovo niko nije uspio nadmašiti Dženifer Lopez..Ona se tamo pojavila u seksi nježnoružičastoj haljini kojom je pokazala rezultate redovnog boravka u teretani i još jednom dokazala da ima jedan od naj stomaka u Holivudu,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.