Godišnjica smrti, žalost ne prestaje: Madžgaljevu majku od tuge leči unuka Sara

Izvor: Svet, 23.Mar.2017, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godišnjica smrti, žalost ne prestaje: Madžgaljevu majku od tuge leči unuka Sara

Majka Marinka Madžgalja, Mirjana, ni godinu dana posle njegove smrti ne može da se pomiri s činjenicom da joj je sin preminuo.
Glumčeva bivša supruga Dubravka Mijatović skoro svakodnevno vodi osmogodišnju ćerku Saru kod bake kako bi joj pomogla da lakše prebrodi gubitak sina.

Marinkova mama jedino u svojoj unuci pronalazi utehu, pa uz nju pokušava ponovo da se nasmeje, iako joj se srce cepa od tuge.
“Marinkovoj majci Mirjani i ocu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Velizaru život više nije isti. Mnogo pate i ne prođe dan, a da ne zaplaču. Pogotovo u razgovorima, u kojima je njihov sin često prisutan. Da im nema ćerke Ljubice i unuke Sare, njihov život ne bi imao nikakvog smisla. U ovim trenucima najveća radost im je glumčeva ćerkica. Jedino ona uspe da im, bar malo, izmami osmeh na lice. U njoj vide Marinka i to im je najveća sreća. Zbog toga su i ostali u Beogradu, nisu se vraćali u rodni Kotor”, otkriva izvor i dodaje:
“Dubravki takođe nije lako, ona teši i Marinkove roditelje, ali i Saru, koja je rano ostala bez oca. Mirjana s unukom provodi mnogo vremena, ona joj je jedini lek. I Marinko je najviše voleo kad je porodica na okupu”.

Dubravku se nije javljala do zaključenja ovog broja na svoj mobilni telefon.
Marinko Madžgalj preminuo je 26. marta prošle godine, u 37. godini.

Godinu dana ranije dijagnostikovan mu je rak pankreasa, zbog čega je hitno operisan. Nažalost, nije uspeo da se izbori s opakom bolešću. Sahranjen je na Bežanijskom groblju.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.