Glumica savetuje: Redovno praktikujte seksualne odnose

Izvor: Svet, 03.Mar.2015, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica savetuje: Redovno praktikujte seksualne odnose

Četrdesetdvogodišnja glumica u intervjuu za magazin “Cosmopolitan” izjavila je da bi svi redovno trebalo da praktikuju seksualne odnose.
Seks je veoma zdrav i poželjno je uživati u njemu iz više različitih razloga”, kaže Kameron Dijaz.
Jednostavno morate to da činite. Jednom kada se posvetite nekome i zaista uložite napor u to, vaše telo samo kaže ‘Oh, ne bi bilo u redu da nema ovoga’. Mnogi ljudi sa kojima sam do sada razgovara rekli su mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ‘Moje telo odbija da vežba’. Ali to nije istina. Upravo je vaš um taj koji odbija vežbanje”, zaključila je glumica.
Dijaz je pre dva meseca u tajnosti razmenila bračne zavete sa svojim sedam godina mlađim partnerom Bendžijem Madenom, frontmenom grupe “Good Charlotte”.
Izvor: Superzena
Foto: SIPA

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zasto su neke zene tako lose u seksu 4 glavna razloga

Izvor: medio.rs, 03.Mar.2015

Svi tako očajnički želimo da seks bude savršen kao na filmu, ali istina je da on nikad nije takav. Međutim, najveću prepreku ka idealnom seksu možete da pronađete u svojoj glavi...Evo osam glavih razloga zbog kojih možete da ostavite loš utisak u krevetu...1. Totalno ste nesigurni..Osim...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.