Glumci uz svog kolegu: Molimo se Bogu za našeg Gagu!

Izvor: Svet, 23.Maj.2015, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumci uz svog kolegu: Molimo se Bogu za našeg Gagu!

Vest da je glumac Dragan Nikolić u teškom stanju zbog problema sa plućima primljen u Urgentni centar i da se lekari bore za njegov život potpuno je šokirala sve njegove kolege. Mnogi nisu smogli snage da pozovu njegovu suprugu Milenu Dravić, koja danima bdi nad njegovom posteljom, kako im ne bi rekla poražavajuće prognoze.
Kako saznajemo, čuvena glumica već danima ne spava, jede kada je na to nateraju i trudi se da u posete Gagi ode pribrana da na njenom licu ne bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << video zabrinutost. O zdravstvenom stanju supruga ne želi da priča ni sa najbližim članovima porodice, koji dugo nisu bili upoznati sa problemima koje su prebrodili zajedno. Tim pre, ni za medije nije bila raspoložena da govori.
Iako je prema rečima lekara čuveni Flojd iz “Nacionalne klase” dobio ovu bitku za život, njegove kolege mole boga da dobije i rat. Reditelj Radoš Bajić, sa kojim je poslednjih godina Nikolić, dok se borio za zdravstvenim problemima, intenzivno radio na seriji “Selo gori, a baba se češlja”, u mislima je uz dobrog prijatelja.
“Ovo što je Gagu zadesilo velika je nesreća, ali daće bog da bude dobro. Sve se molimo za to! Dragan Nikolić spada u red srpskih nacionalnih veličina i bila mi je čast i zadovoljstvo što smo poslednjih pet godina sarađivali i družili se tokom snimanja serije u kojoj je tumačio jednu od glavnih uloga. Ta saradnja me je uverila koliko je on veliki glumac i veliki čovek”, kaže Radoš i dodaje da je znao sa čim se bori njegov kolega.

“Sve vreme sam bio upoznat sa njegovom bolešću i kao kolega sam sve vreme molio boga da mu bude dobro. Nakon operacije koju je imao, nekoliko puta sam se čuo sa dragom Milenom i poslednje što sam saznao jeste da je njegovo zdravstveno stanje išlo nabolje. Ponudio sam im svaki vid pomoći, kao što sam im i sada na raspolaganju, šta god da im treba. Za novonastalu situaciju sam čuo iz medija i verujem da će Gaga dobiti i ovu bitku”, uveren je Bajić, kao i ostali glumci koji su dugi niz godina sarađivali sa Gagom u mnogim serijama, filmovima i predstavama.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glumci uz svog kolegu: Molimo se Bogu za našeg Gagu!

Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2015

Vest da je glumac Dragan Nikolić u teškom stanju zbog problema sa plućima primljen u Urgentni centar i da se lekari bore za njegov život potpuno je šokirala sve njegove kolege. Mnogi nisu smogli snage da pozovu njegovu suprugu Milenu Dravić, koja danima bdi nad njegovom posteljom, kako im ne bi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.