Glumci uz svog kolegu: Molimo se Bogu za našeg Gagu!

Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2015, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumci uz svog kolegu: Molimo se Bogu za našeg Gagu!

Vest da je glumac Dragan Nikolić u teškom stanju zbog problema sa plućima primljen u Urgentni centar i da se lekari bore za njegov život potpuno je šokirala sve njegove kolege. Mnogi nisu smogli snage da pozovu njegovu suprugu Milenu Dravić, koja danima bdi nad njegovom posteljom, kako im ne bi rekla poražavajuće prognoze.

Kako saznajemo, čuvena glumica već danima ne spava, jede kada je na to nateraju i trudi se da u posete Gagi ode pribrana da na njenom licu >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ne bi video zabrinutost. O zdravstvenom stanju supruga ne želi da priča ni sa najbližim članovima porodice, koji dugo nisu bili upoznati sa problemima koje su prebrodili zajedno. Tim pre, ni za medije nije bila raspoložena da govori.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.