Gde je i šta radi Nataša iz emisije Plesom do snova

Izvor: NaDlanu.com, 21.Jul.2014, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde je i šta radi Nataša iz emisije "Plesom do snova"

Voditeljku Natašu Pavlović već duže vreme nismo imali prilike da vidimo na malim ekranima ali smo je zato sreli u nekim toplijim krajevima.

Nakon što je prestala da vodi emisiju "Plesom do snova" Nataša se povukla i iz voditeljskog posla ali zato uveliko uživa na Crnogorskom primorju.

Ona je dala otkaz televiziji Pink u maju 2012. godine. Razlog je, navodno, to što Danijeli Kovačević, teško oboleloj devojci za koju su njen prijatelj iz detinjstva i Milena Ćeranić pobedili u emisiji Plesom do snova, nije isplaćeno četiri miliona dinara. Pink je negirao da je razlaz s voditeljkom usledio zbog ove neisplaćene nagrade.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.