Gazda Mića izabrao sluge: Žika i Jelena idu u štalu! (video)

Izvor: Svet, 24.Maj.2016, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gazda Mića izabrao sluge: Žika i Jelena idu u štalu! (video)

Ovonedeljni gazda Lepi Mića izabrao je i svoje sluge.
“Razmišljao sam danas. Prvo odlazak Crnog me je bio baš uzdrmao. Za muškog slugu bih uzeo mog druga i brata Žiku, da on bude uz mene na pijaci. Uz njega ću staviti Jelenu Golubović. U štalu, sto*o! To je jedna sto*a ljudska. Ja sam moje rekao”, kratak je bio Mića.
Nakon njegove odluke oglasila se Jelena:
“Od subote sam već otvorila vrata na štali. Njemu je sva bitka sa mnom jer sam ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ja i diskvalifikovala.”
Žika, drugi sluga, oduševljen je cimerkom.
“Nema problema, ja ću sa tobom nastaviti da šetam i da kujemo planove protiv Jelene Golubović. Sa njom ću tek sada moći jedan na jedan jer me stalno proziva oko inteligencije. Sad ćemo tek da vidimo ko se gde nalazi”, rekao je Žika.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Gazda Mića izabrao sluge: Žika i Jelena idu u štalu! (video)

Izvor: Scandal.rs, 24.Maj.2016

Ovonedeljni gazda Lepi Mića izabrao je i svoje sluge...“Razmišljao sam danas. Prvo odlazak Crnog me je bio baš uzdrmao. Za muškog slugu bih uzeo mog druga i brata Žiku, da on bude uz mene na pijaci. Uz njega ću staviti Jelenu Golubović. U štalu, sto*o! To je jedna sto*a ljudska. Ja sam moje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.