GOCA BOŽINOVSKA: U nesvet padaju samo one kojima muškarci titraju

Izvor: Kurir, 22.Okt.2014, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOCA BOŽINOVSKA: U nesvet padaju samo one kojima muškarci titraju

Goca Božinovska (49) uverena je da nema teorijske šanse da padne u nesvest i kolabira, kao što se to nedavno desilo njenim koleginicama Dragici Radosavljević Cakani i Dari Bubamari. Od silnih obaveza, kako kaže, nema vremena za onesvešćivanje.

"Ja sam žena satkana od čistog, najkvalitetnijeg čelika. Neko bi na mom mestu 100 puta umro do sada a ja se, eto, držim i čvrsto stojim na nogama. Koliko sam stresova u životu imala, trebalo bi svaki dan da padam u nesvest i to >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << po tri puta. Otkud znam, neka sila me drži na nogama i ne da mi da padnem. Znate šta - izgleda da u nesvest padaju samo udate žene kojima muževi ugađaju i titraju svaki dan. Meni nema ko da ugađa, nemam vremena ni da razmišljam o tome, ma ni da jedem, pa ni da padam u nesvest", rekla je Božinovska.

A vaš partner Nebojša Tubić Žabac, pa vaša deca...?

Više ugađam ja njima, nego oni meni. Uostalom, šta ima da mi titraju kad sam ja žena-zmaj? Ja sam umela da padnem samo psihički, ali kada se to i dešavalo trajalo je kratko. Drži me po 15 minuta i taman kada svi pomisle da sam pala, da mogu da me zgaze, ja se podignem. Dizala sam se iz pepela, kao Feniks. Ali, završila sam sa tim, jer više neću padati, ostajem uspravna žena, zdrava i jaka.

(Vesti-online)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.