Fudbaler nežnog srca: Lazar iskazao osećanja prema Ejmi, ali na neobičan način (foto)

Izvor: Svet, 05.Jul.2015, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler nežnog srca: Lazar iskazao osećanja prema Ejmi, ali na neobičan način (foto)

U rijalitiju “Hotel Maldivi” ušao je i mladi fudbaler Lazar Jeremić koji je svojim pojavljivanjem privukao pažnju mnogih ukućanki.
On je na ulasku izjavio da mu je vrlo simpatična Ejmi Aminata, što je večeras i dokazao.
Trčao je da napravi iznenađenje i rekao da ga ne zanima i da ga produkcija kazni, on ovo mora da uradi. Sve to je kroz smeh gledala Ejmi, a onda ju je odveo do iznenađenja kojim se ona oduševila.
Kamenčićima je na travi napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << njeno ime i pored toga srce. Njih dvoje su seli pored toga i započeli razgovor gde je Lazar otvoreno priznao svoje emocije.

Da li će se nakon ovoga razviti nova ljubav, ostaje nam da vidimo.
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaler nežnog srca: Lazar iskazao osećanja prema Ejmi, ali na neobičan način (foto)

Izvor: Scandal.rs, 05.Jul.2015

U rijalitiju “Hotel Maldivi” ušao je i mladi fudbaler Lazar Jeremić koji je svojim pojavljivanjem privukao pažnju mnogih ukućanki...On je na ulasku izjavio da mu je vrlo simpatična Ejmi Aminata, što je večeras i dokazao...Trčao je da napravi iznenađenje i rekao da ga ne zanima i da ga produkcija...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.