Francuski “Veniti fer” ocrnio Parove i Marića: To je najgori treš u režiji velikog intelektualca! (foto/video)

Izvor: Scandal.rs, 26.Jul.2016, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuski “Veniti fer” ocrnio Parove i Marića: To je najgori treš u režiji velikog intelektualca! (foto/video)

Istaknut francuski list “Veniti fer”, opisao je ceo koncept srpskog rijalitija – gde se odigravaju radnje učesnika, kao i šta sve takmičari rade dok borave u vili Parova. Posebnu pažnju privukle su im svađe koje su se dešavale pred kamerama.

“U jednom trenutku, jedan od učesnika kao huligan hvata svoju ženu za kosu i kreće da je guši dok ostali učesnici mirno sede za trpezarijskim stolom nastavljajući razgovor kao da se ništa ne događa. Parovi ispunjavaju univerzalna >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pravila rijaliti programa: Grupa od desetak ljudi spava u istoj prostoriji i pokušava da prevari dosadu naletima psihodrame, maskenbala i plesnih sesija naspram ogledala”, piše francuski list koji je primetio da Parovi”dugo traju.

“Gavna razilka jeste vremenski redosled: program nikad ne prestaje. Tako se jedan od kandidata zaglavio u toj igri duže od godinu dana. U ugovoru koji učesnici potpišu ne stoji krajnji datum. Da bi napustili prostorije i emisiju, takmičari imaju samo jednu opciju: da raskinu ugovor i plate 20.000 evra. U jednoj državi u kojoj prosečna plata ne prelazi 400 evra, takva suma je van svakog domašaja.”

Kao čoveka koji stoji iza projekta naveli su Milomira Marića i naveli da u svojoj emisiji pozdravlja eskalaciju nasilja i nalaže da kamere s blicom snimaju svaku raspravu i tuču kandidata.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.