Famozna Jelena Rozga u šetnji rodnim Splitom (Foto)

Izvor: Svet plus, 21.Avg.2014, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Famozna Jelena Rozga u šetnji rodnim Splitom (Foto)

Nekoliko slobodnih dana ovog leta, pop pevačica Jelena Rozga je iskoristila za šetnju i opuštanje u svom rodnom gradu Splitu, ali i predstavljanje nove kolekcije modne kuće Liu Jo.

Jelena Rozga u dnevnom izdanju izgleda još bolje? (Foto)

Odevena u novu jesen/zima kolekciju italijanskog brenda Liu Jo, Jelena Rozga je fotografa Gorana Čizmešiju odvela na svoja omiljena mesta, gde mu je pozirala kako bi se ovim fotografijama oprostila od leta i polako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << počela sa pripremama za nadolazeću jesen.

Ovaj petak Jelena  će održati još jedan u nizu koncerata, ali ovaj će biti poseban jer će zajedno sa svojom publikom dočekati rođendan.

Autor: B.B.

Foto: Goran Čižmešija

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Rozga kao jesenja modna inspiracija

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Avg.2014

Nekoliko slobodnih dana ovog leta, Jelena Rozga je iskoristila je za šetnju i opuštanje u svom rodnom gradu Splitu...Odevena u novu jesenju kolekciju italijanskog brenda Liu Jo, pevačica je pozirala pred objektivom na svojim omiljenim mestima u Splitu...Pogledajte Jelenine inspirativne modne kombinacije...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.