FRAJERČINA: Bio u senci Bosiljčića u popularnoj seriji, danas uzdišete za njim u Sinđelićima! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2017, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FRAJERČINA: Bio u senci Bosiljčića u popularnoj seriji, danas uzdišete za njim u "Sinđelićima"! (FOTO)

Bradica, ćelava glava i mnogo, mnogo mišića...

Deset godina posle uloge u popularnoj seriji poznatog glumca skoro niko ne bi prepoznao.

Četrdesetogodišnji glumac iz Beograda Slobodan Stefanović proslavio se ulogom doktora Gorana u domaćoj TV seriji "Ljubav i mržnja", koja se emitovala pre tačno deset godina na televiziji.

Iako mu je angažman u ovoj telenoveli pomogao u profesionalnoj karijeri, Slobodan je tada bio u senci svog kolege doktora, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojeg je u pomenutoj seriji tumačio njegov daleko poznatiji kolega Ivan Bosiljčić. Danas on glumi Amerikanca u poznatoj seriji "Sinđelići".

Iako se činilo da je davne 2007. godine Bosiljčić imao daleko više uspeha kod ženskog dela publike, neki bi rekli da su se deset godina kasnije stvari preokrenule, te da je Slobodan, posle svoje vizuelne transformacije, zadobio veliku pažnju pripadnica lepšeg pola.

Stefanović danas izgleda potpuno drugačije - ošišao se na ćelavo, pustio bradu i uz pomoć teretane izgradio mišićnu masu kojom se često diči na društvenim mrežama.

Kako glumac izgleda danas:

A post shared by Slobodan Stefanović (@slobastefanovic) on Oct 8, 2016 at 4:42pm PDT

A post shared by Slobodan Stefanović (@slobastefanovic) on Nov 12, 2016 at 2:29pm PST

A post shared by Slobodan Stefanović (@slobastefanovic) on Aug 28, 2016 at 6:39am PDT

A post shared by Slobodan Stefanović (@slobastefanovic) on Aug 2, 2016 at 3:11am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.