FOTOGRAFIJA IZ MLADOSTI OTKRIVA: Evo šta je Emina Jahović sve uradila na sebi

Izvor: Kurir, 28.Avg.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTOGRAFIJA IZ MLADOSTI OTKRIVA: Evo šta je Emina Jahović sve uradila na sebi

Ja sa 14 godina. Našla sam ovu fotografiju u porodičnoj kući u Novom Pazaru...Divan osećaj, napisala je pevačica na Instagramu, dok su njeni pratioci nagađali koje je sve estetske operacije uradila

Emina Jahović iznenadila je fanove kada je postavila fotografiju iz detinjstva.

Ona skoro da i ne liči na sebe, a komentari ispod fotografije su se uglavnom odnosili na korekcije koje je pevačica uradila na sebi.

"Ja sa 14 godina. Našla sam ovu fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u porodičnoj kući u Novom Pazaru...Divan osećaj", napisala je Emina na Instagramu.

Dok i dalje traju nagađanja vezana za njene operacije, ona se ne oglašava.

When I was 14 Just found this picture in my family house in Novi Pazar. Such a great feeling #realtreasure #wheniwasakid

A photo posted by Emina Jahovic Sandal (@yaemina) on Aug 28, 2015 at 4:27am PDT

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.