(FOTO+18) BEZ ŠMINKE, ODEĆE I FOTOŠOPA: Gola Demi Lovato pokazala obline

Izvor: Kurir, 07.Okt.2015, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO+18) BEZ ŠMINKE, ODEĆE I FOTOŠOPA: Gola Demi Lovato pokazala obline

Ovo su tri su pravila kojim su se rukovodili pevačica i fotograf tokom snimanja pomotivnih fotografija za album "Confident".

Demi Lovato rešila je da se skroz razgoliti, pokaže obline i koliko se njima ponosi.

Američka pevačica je serijom provokativnih fotografija najavila je skori izlazak svog novog albuma "Confident".

Bez šminke, odeće i fotošopa - tri su pravila kojim su se rukovodili pevačica i fotograf tokom snimanja pomotivnih fotografija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za album "Confident".

WHAT'S WRONG WITH BEING CONFIDENT? #vanityfair #CONFIDENT

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on Oct 3, 2015 at 8:05pm PDT

Demi se razgolitila pred foto-objektivom Patrika Eklišina, oficijalnim fotografom magazina "Vanity Fair", a poziranje bez trunke šminke i bez odeće pevačica je obrazložila na sledeći način:

Sometimes you just have to say fuck the photoshop... #CONFIDENT #vanityfair

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on Oct 3, 2015 at 8:09pm PDT

"Ako sam nešto naučila to je da je život kratak. Uskoro će izaći moj novi album za koji mogu da kažem da u najvećoj meri pokazuje ko sam ja ustvari. Pokazuje kako sam prihvatila novo poglavlje u svom životu, ko sam zapravo i šta za mene znači biti siguran u sebe", rekla je pevačica za "Vanity Fair" i dodala:

"Three rules: no makeup, no clothes, no retouching." #vanityfair #CONFIDENT

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on Oct 3, 2015 at 8:03pm PDT

"Biti siguran u sebe znači biti autentičan i nemati problem da kažeš: "Ovo sam ja". Želim da pokažem onu stranu sebe koja je realna i koja je slobodna. Pa šta ako smo uradili potpuno prirodne fotografije? Ispale su super seksi, ali bez odeće, šminke i fotošopa", završava ova pevačica.

#vanityfair #CONFIDENT

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on Oct 3, 2015 at 8:07pm PDT

Autor: Foto: Instagram

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.