(FOTO) UHVAĆENA NA DELU: Pogledajte koga ljubi Milica Pavlović!

Izvor: Kurir, 01.Feb.2015, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) UHVAĆENA NA DELU: Pogledajte koga ljubi Milica Pavlović!

Pevačica je uhvaćena u zagljaju svog kolege Dinče, kog je sočno poljubila

Atraktivna pevačica Milica Pavlović napokon je uhvaćena u zagrljaju jače polovine.

Međutim, u pitanju je samo igra, a pošto je izgubila od svog kolege Milan Dinčića Dinče, pevačica je morala da ga nagradi.

Naime, Dinča i Milica gostovali su u emisiji "Narod pita" kod Saše Popovića, a pošto je atraktivna pevačica izgubila u igri pogađanje pesama, nagradila je svog kolegu, te ga sočno poljubila.

Dinči nije bilo lako, ali sigurni smo da su mu mnogi muškarci pozavideli.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Koga to ljubi Milica Pavlović?

Izvor: Svet, 01.Feb.2015

Milica Pavlović sočno je poljubila jednog kolegu.. Ipak, u pitanju je samo igra, a pošto je izgubila od Milana Dinčića Dinče, pevačica je morala da ga nagradi.. . Dinča i Milica gostovali su u emisiji “Narod pita” kod Saše Popovića, a pošto je atraktivna pevačica izgubila u igri pogađanje...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.