(FOTO) STIGAO JE DESPOT: Marko Rokvić objavio prvu sliku sina!

Izvor: Kurir, 30.Nov.2015, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) STIGAO JE DESPOT: Marko Rokvić objavio prvu sliku sina!

Marko Rokvić koji je početkom ovog meseca postao otac, odlučio je da na svom Instagram profilu objavi prvu fotografiju svog sina.

Ponosni otac je pored fotografije objavio i vrlo simpatičnu poruku.

"Dragi prijatelji, Sara Oster Rokvić i ja želimo da vam predstavimo našeg sina Despota, koji je na ovaj svet došao 10.11.2015. u 11 časova. Malo je reći da smo opsednuti sa njim", napisao je Marko.

Dragi prijatelji, @oster_little_monster i ja želimo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vam predstavimo našeg sina Despota, koji je na ovaj svet došao 10.11.2015. u 11h. Malo je reći da smo opsednuti sa njim.

A photo posted by Marko Rokvic (@markorokvic) on Nov 29, 2015 at 11:02am PST

Fotografiju su odmah prokomentarisali i Despotov stric, Nikola Rokvić i njegova verenica Bojana Barović.

"Mi smo ovde na zapadu opsednuti za sada njegovim slikama, još malo", napisala je Bojana ali Nikola je na drugoj strani sveta ali ima sličnu poruku.

"Mi ovde na istoku čekamo njegove slike. Šaljite nam."

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.