Izvor: Kurir, 25.Jan.2015, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Pogledajte atmosferu na Kustendorfu!

Pogledajte atmosferu sa Kustendorfa, Festivala na Mokroj Gori

Čuveni reditelj Nikita Mihalkov stigao na Kustendorf u subotu uveče i po dolasku naglasio da se raduje povratku i susretu sa mladim umetnicima.

Mihalkov je ponovio svoje stavove o pogubnosti globalizacije za čovečanstvo, a komentarišući ovogodišnji plakat festivala na kojem je vuk koji zaustavlja voz, Mihalkov je rekao da nam je danas potrebna neka mnogo jača životinja od vuka da globalizaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zaustavi.

"To bi trebalo da bude neka životinja koja bi imala snagu i nepotkupljivost vuka, hrabrost medveda i lukavost lisice“, rekao je Mihalkov.

Tokom večeri, nakon projekcije svog filma "Potomci“, reditelj Alfonso Kuaron, kao pre nekoliko večeri Končalovski, primio je od Emira Kusturice nagradu za buduće filmove.

"Večeras nastavljamo da slavimo film“, rekao je Kusturica, navodeći da je Kuaron prošao kroz razne forme filma, ali da nikad nije izgubio svoj osećaj.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.