(FOTO) Bila je nestaško iz kruga dvojke, a danas uspešna voditeljka!

Izvor: Kurir, 03.Mar.2015, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Bila je nestaško iz kruga dvojke, a danas uspešna voditeljka!

Bila sam živo dete, vaspitana, ali živa. Bila sam jedinica, ali je to bilo sasvim dovoljno mojim roditeljima

Dragana Katić, voditeljka koju gledamo na malim ekranima skoro tri decenije, odrasla je u krugu dvojke u Beogradu i otkrila je da je bila veoma nestašna kao dete.

"Imala sam patrijahalno vaspitanje, postojale su vrednosti koje su se morale poštovati. Nisam bila dobro dobro dete, bila sam vaspitana. Bila sam živo dete, vaspitana, ali nestašna. Bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sam jedinica, ali je to bilo sasvim dovoljno mojim roditeljima. Noći sam morala da se nosam", otkrila je voditeljka, koja je uvek isticala da je bila veoma vezana za njih i zahvalna im je na svemu što su joj pružili.

Foto: Printscreen

Katićeva je ponosna mama dvojice tinejdžera, blizanaca Bobana i Bojana. Ona se, pored svoje karijere voditeljke, sama borila sa majčinstvom jer nije imala supruga, jer je još u trudnoći prekinula vezu sa ocem sinova i sama odlučila da rodi.

Podsetila se i da ju je posle porođaja dugo čekala na sastanak sa direktorom Granda Sašom Popovićem, koji je izbegavao jer je čuo da je mnogo debela.

"Posle porođaja sam bila malo korpulentnija, ali sam uspela da smršam i vratim staru kilažu. Zvala me tadašnja koleginica Zorica i rekla da Saša i Brena otvaraju produkciju i da me je predložila za voditeljku. Popović je bio zainteresovan za saradnju sa mnom, ali je čuo da sam mnogo debela. Saša mi je otvorio vrata i s nestrpljenjem ponudio da skinem bundu. Onda je uzviknuo: "Što lažu! Nisi debela! Super izgledaš", rekla je Dragana u emisiji Iz profila.

EPK

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.