(FOTO +18) ZADRUGA STAVILA KAMERE U KUPATILO: Tamara se kupala pred Vladom!

Izvor: Kurir, 10.Okt.2015, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO +18) ZADRUGA STAVILA KAMERE U KUPATILO: Tamara se kupala pred Vladom!

Stanojević ju je gledao kako se kupa, a njimu se pridružila i Zorica Marković.

Na imanje u Lisovićima stiglo je pismo, u kom je Zadruga postavila novo pravilo farmerima. Njima je rečeno da će u kupatilo biti postavljene kamere ukoliko ne budu poštovali pravila. Budući da su se pojednici krili u kupatilu gde su pušili i ogovarali, Zadruga je rešila da im stane na put. Pordukcija je ispunila svoju pretnju, te je tako postavila kamere, a među prvima je snimljena Tamara dok se tuširala. Nju je gledao Vlada, kao i Zorica, ali njoj to nije smetalo da se okupa i usput im pokaže bradavice.

A .K.

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Tamara Đurić se na Farmi kupala gola pred kamerama - Vlada je gledao! FOTO 18+

Izvor: Svet plus, 10.Okt.2015

U rjalitiju Farma 6 došlo je do novih pravila, jer je Zadruga odlučila da ukućanima postavi kamere u kupatilu zbog nepoštovanja pravila, a među prvim takmičarima uhvaćena je Tamara Đurić koja se okupala potpuno gola...Mnogi ukućani Farme, jako su ljuti na Zadrugu što im je postavila kamere...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.