FANOVI OČAJNI, ALEKSANDRA U SUZAMA: David se spakovao i krenuo - KRAJ Parova

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2017, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FANOVI OČAJNI, ALEKSANDRA U SUZAMA: David se spakovao i krenuo - KRAJ Parova

Nedostajaće nam...

Još tri dana je ostalo do velikog finala najpopularnijeg rijaliti programa "Parovi".

Učesnici su počeli polako da pakuju svoje stvari. S obzirom da su neki od njih šest meseci u vili, oni su strpljivo pronalazili svoje stvari i pakovali ih kako ih ne bi zaboravili u nedelju.

No, fanovi Davida Dragojevića su se prilično uplašili kada su videli svog favorita da se pakuje, pa su odmah pomislili da on možda napušta "Parove". Isto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i pomislila Aleksandra pošto nije videla da se njen muž pakuje kako bi u nedelju rasteretio sebe te obaveze, pa se i ona uplašila, čak rasplakala, a kada joj je objasnio, Subotićeva se slatko nasmejala.

A ko će ove sezone biti pobednik "Parova", saznaćemo u nedelju, 2. jula.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.