Evropa izabrala: Exit zvanično najbolji festival 2016!

Izvor: Scandal.rs, 08.Feb.2016, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropa izabrala: Exit zvanično najbolji festival 2016!

Exit je proglašen za Najbolji evropski festival za 2016. godinu od strane vodećeg evropskog turističkog priznanja European Best Destinations koje se dodeljuje u saradnji sa sa Evropskom komisijom.

Exit je osvojio prvo mesto ispred festivala kao što su engleski Secret Garden (2. mesto), belgijski Tomorrowland (3. mesto), pa čak i festivalski gigant Glastonbury (4. mesto), te susedni Sziget (5. mesto).

Iz European Best Destinations >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je saopšteno da su letnji muzički festivali deo evropskog identiteta i da je Exit postao jedan od najvažnijih festivala na svetu.

– Svojim festivalom doprinosite privlačnosti Evrope kao svetske destinacije broj 1 u svetu – navodi se u saopštenju iz Brisela.

– Nakon nagrada za najbolje evropske festivale 2014. za Exit i 2015. za Sea Dance, ovo priznanje potvrđuje ugled Exita kao jednog od vodećih muzičkih festivala na svetu. Posebno je zadovoljstvo što smo uspeli da pozicioniramo Exit ispred svih ostalih vodećih evropskih festivala sa desetostruko većim budžetima i što smo Novi Sad i celu Srbiju ponovo učinili festivalskom prestonicom Evrope – izjavio je osnivač Exita, Dušan Kovačević.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Evropa izabrala: Exit zvanično najbolji festival 2016!

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Exit proglašen za Najbolji evropski festival u 2016.

Izvor: SEEbiz.eu, 08.Feb.2016

NOVI SAD - Exit je proglašen za Najbolji evropski festival za 2016. godinu od strane vodeće evropske turističke organizacije "European Best Destinations", koje to priznanje dodeljuje u saradnji sa Evropskom komisijom, saopštio je danas Exit tim...Tu laskavu titulu Exit je osvojio ispred festivala...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.