Evo šta o Amal Alamudin misli najbolji prijatelj Džordža Klunija

Izvor: Svet, 25.Okt.2014, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta o Amal Alamudin misli najbolji prijatelj Džordža Klunija

Rande Gerber i njegova supruga Sindi Kraford bili su među odabranim zvanicama koje su krajem septembra u Italiji prisustvovali venčanju Džordža Klunija i Amal Alamudin.
Gerber je dugogodišnji prijatelj slavnog zavodnika, a za magazin “People” otkrio je da je presrećan što se on konačno skrasio.
“Naše prijateljstvo traje verovatno pola mog života. I sjajno je što je konačno pronašao nekoga”, rekao je Gerber, koji je u braku sa slavnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << supermodelom od 1998. godine.

On je dodao da smatra da Kluni u britanskoj advokatici pronašao srodnu dušu.
“Ona je zaista savršena za njega. Ona je pametna, prelepa, privlačna. Kao što rekoh, veoma je pametna, ali pored nje se ne osećate glupo. Ona je sjajna devojka i mislim da zajedno mogu mnogo toga da postignu”, istakao je on.
Autor: Life Content
Foto: JLP

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.