Evo ko je TAMNOPUTI KEM kojem se GOLA Mira PREPUSTILA u bazenu: U Parove sam UŠAO da... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2017, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo ko je TAMNOPUTI KEM kojem se GOLA Mira PREPUSTILA u bazenu: "U Parove sam UŠAO da..." (FOTO)

Dolazi iz Amerike, a u Srbiji...

Tokom sinoćne žurke u luksuznoj vili "Parova" pravi haos je nastao kada je u rijaliti ušao novi učesnik, crnac Kem. Ovo je naročito oduševilo ukućanke, a u rijaliti je došao na izričiti zahtev učesnice Slađe Petrušić, otkriva Hepi.

Ipak, u toku prve noći svog učešća, Kem je naintimniji bio sa Mirjanom Praizović, sa kojom se upustio u seksi igrice u bazenu (detaljnije OVDE).

Kem je, inače, igrač američkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fudbala u Srbiji, a u intervjuu za portal Happytv.rs  otkrio je više podataka o sebi.

JA SAM SPONZORUŠA! Učesnica "Parova" otkrila neverovatnu istinu o sebi i BOGATIM MUŠKARCIMA

- Ja sam igrač američkog fudbala i dolazim iz Memfisa u Saveznoj državi Tenesi. Moj cilj u rijalitiju je da se svima predstavim onakvim kakav jesam. To je to, iskreno i otvoreno - rekao je Kem.

On je takođe otkrio da voli rijaliti programe i da ih je u Americi dosta gledao, kao i da u Srbiji pomno prati "Parove".

BLAM VEKA DARE BUBAMARE! Cela Srbija joj se SMEJE, pevačica se JOŠ UVEK NE OGLAŠAVA (FOTO)

Na pitanje ko mu je omiljena učesnica, ko iz topa je odgovorio da je reč o Slađi, i da se raduje što će je po ulasku u vilu upoznati.

- Mlad sam, energičan, volim da se zabavljam, da pravim zabave i da idem na njih. Očekujem da u rijalitiju budem onakav kakav sam uvek, bez foliranja, pravi ja. Dobra sam osoba i nadam se da će se u to svi uveriti - rekao je Kem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.