Era umalo ostao bez prsta zbog maženja sa mlađom devojkom!

Izvor: Svet, 06.Mar.2015, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Era umalo ostao bez prsta zbog maženja sa mlađom devojkom!

Pevač Era Ojdanić trenutno je u vezi sa mladom Marom koja ga je nedavno uhvatila laži. Kako je zgodna Mara reagovala kada je videla  neočekivan prizor i kako je pevač mogao da nastrada od ženske ruke, otkrio je u Grand Njuzu.
“Krene jedna mala od 27, 28 godina na mene, ja nisam mogao da odolim i ona me provalila. Uzela je moj telefon i pročitala poruke, a ja već zakazao sudar. Taman sam počeo malo da se mazim i vaćarim  s njom, a Mara na vrata. Mahinalno me onako ljuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zgrabila, umalo prst da mi odlomi, izvrnula ga, iskočio mi prst iz ležišta, sve mi noktima ogulila”, priznao je Era koji je poznat kao veliki estradni zavodnik .

Ojdanić se u džentlmenskom stilu izvinio devojci tako što ju je izveo na večeru posle koje je usledila veoma burna noć.
Nedavno su pevaču obili kuću iz koje su odneli jednu dragocenost.
“Odneli su mi harmoniku od pokojne Ljupke. Bolje da su mi tražili 500 evra. Ako hoće da mi je vrati, daću im kintu, ostaće diskretno”, rekao je  očajni pevač.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.