Ena Popov: Nenad sve radi po kući, samo ne doji bebu!

Izvor: Kurir, 19.Apr.2015, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ena Popov: Nenad sve radi po kući, samo ne doji bebu!

Jao, Nenad radi sve što radim i ja. Kupa je, presvlači, menja joj pelene, samo je ne doji. To je ipak moj deo, kazala je sa osmehom voditeljka

Voditeljka Ena Popov (29) pojavila se u javnosti prvi put posle porođaja. Bila je na proslavi jednog magazina Story, a ćerku Riju, koju je u februaru donela na svet, ostavila je sa dadiljom.

"Nije mi bilo svejedno da se odvojim od ćerke, i sad mi nedostaje, tako da verujem da neću dugo da se zadržavam", rekla je Ena. Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je pohvalila i svog nevenčanog supruga Nenada Čanka (34), za kojeg kaže da je sjajan tata.

"Jao, Nenad radi sve što radim i ja. Kupa je, presvlači, menja joj pelene, samo je ne doji. To je ipak moj deo", kazala je sa osmehom voditeljka. Ona je otkrila da još nije jasno na koga Rija liči, jer je tek napunila dva meseca.

"Strašno je koliko joj se lik svakog dana menja. Danas liči na Nenada, sutra na mene, prekosutra na bake, deke", kazala je voditeljka.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ena Popov uposlila verenika: Nenad sve radi, samo ne doji!

Izvor: Svet plus, 20.Apr.2015, 12:35

Ena Popov i Nenad Čanak nbsp;desetog februara postali su roditelji male Rije. Poznata voditeljka kaže, da je njen izabranik sjajan tata i da joj pomaže oko svih stvari koje su vezane za njihovu mezimicu.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.