Eminem: Droga mi pojela pet godina života...

Izvor: Prva.rs, 04.Avg.2015, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eminem: "Droga mi pojela pet godina života..."

-Kad sam bio zavistan od vikodina i valijuma, stalno sam jeo. Nakon borbe s tom zavisnošću počeo sam opsesivno da skidam kilograme koje sam nakupio.
Svakiog dana je trčao 27 kilometara, opsesivno je brojao kalorije koje unosi i na kraju došao do 67 kilograma.
- Bio sam kao hrčak, stalno sam trčao, sve dok se nisam povredio. Tek tad sam počeo da pazim i postao sam umeren u vežbanju.
Tvorac hita "Love the Way You Lie" dugo je imao problema sa drogom koji su izašli >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << u javnost nakon što je 2004. godine objavio album "Encore". Koliko su ti problemi bili veliki, reper je potvrdio izjavom da je zbog droge ima "rupe u pamćenju".
 - Pokušavam da snimam nešto sve vreme, da ne bih zarđao. Veoma sam paranoičan kada imam kreativnu blokadu. Imao sam je četiri godine i izluđivalo me je to. Koliko kod dam sam se trudio nisam uspevao da napišem nešto.
Eminem je, osim na droge, bio navučen i na razne pilule i smatra da je to razlog što je nakon albuma "Encore"  bio manje kreativan.
- Ne znam da li to zvuči kao izgovor, ali istina je da je veliki deo moje memorije nestao. Droga mi je obrisala pet godina života – ispričao je reper čiji su problemi nastali tokom snimanja filma "8 Mile" 2002. godine.
Izvor: 24sata.hr, Blic

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.