Emina Jahović oblači deci skupocene kupaće gaće!

Izvor: Kurir, 09.Avg.2014, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović oblači deci skupocene kupaće gaće!

Pevačica nasledniku Jamanu kupila šorc poznatog brenda vredan 250 evra

Emina Jahović proslavila je šesti rođendan svog prvenca Jamana na jednoj privatnoj plaži u Antaliji. Ako je suditi po fotkama, pevačicina deca, koju je dobila s turskom zvezdom Mustafom Sandalom, nose skupocenu brendiranu odeću, ali i kupaće gaće. Naime, stariji Jaman na sebi je imao gaće poznatog svetskog brenda čija je cena oko 250 evra.

Inače, rođendan Jamana >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mnogo je raznežio Eminu, pa se ona ispod fotografija prisetila dana kad je saznala da je u drugom stanju.

- Sećam se kao danas kad sam saznala da sam trudna, nisam verovala. Toliko sam bila srećna. Sećam se i kad mi je doktorka rekla da nosim dečaka, koji je bio prilično nestašan u stomaku. Rekla mi je na koga će ličiti i otprilike opisala kakav će biti. Sećam se kako su ga stavili na moje grudi i kako je prestao da plače, tražio je samo da bude pored mene - napisala je Emina i istakla da je on njena najveća ljubav.

- Skoro je rekao i kako će se oženiti devojkom koja bude ličila na mamu. Danas je napunio šest godina, a uskoro će krenuti u prvi razred. On je moj najveći ponos i to što me čini pravom ženom, majkom, brižnom i odgovornom. On je zapravo moja prva najveća ljubav - napisala je Emina.

(LJ. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.