Ekskluzivno! Ilda Šaulić broji dane do dolaska ćerke na svet i otkriva: Moj Bojan želi da prisustvuje porođaju

Izvor: Svet, 23.Avg.2016, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivno! Ilda Šaulić broji dane do dolaska ćerke na svet i otkriva: Moj Bojan želi da prisustvuje porođaju

Početkom oktobra pevačica Ilda Šaulić i njen emotivni partner, bivši fudbaler i uspešni preduzetnik Bojan Vučković postaće roditelji devojčice čije rođenje s nestrpljenjem iščekuju obe porodice.
U poodmakloj trudnoći, kćerka legende narodne muzike Šabana Šaulića zrači srećom i zadovoljstvom, za šta je velikim delom zaslužan i nedavni dolazak njenog izabranika u Beograd i njegova podrška tokom ovog najvažnijeg perioda.
Zbog poslovnih obaveza >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ildin izabranik poslednjih nekoliko godina živi i radi na relaciji Srbija-Amerika, ali će rođenje kćerke dočekati uz svoju voljenu. Buduća majka priznaje da joj razdvojenost od Bojana ne pada lako, ali ističe da je od početka veze svesna da je to neminovno, te mu pruža apsolutnu podršku.

Lepa tridesetsedmogodišnjakinja vreme razdvojenosti ispunila je uređivanjem vile u koju će se uskoro useliti. Porodični dom srećnog para smešten je u elitnom delu Bežanijske kose, gde žive Bojanovi roditelji, kao i Ildini kumovi i porodični prijatelji. Pre rođenja najmlađeg člana, porodica Šaulić će u septembru obeležiti nekoliko važnih datuma, među kojima i šezdeset peti rođendan njenog oca Šabana Šaulića, punoletstvo sestrića Luke i rođendane sestričine Une i zeta Zorana-Bate Mirkovića. Iako polako odbrojava dane do porođaja, lepa Ilda uključena je u sve pripremne aktivnosti i s nestrpljenjem iščekuje njihovu realizaciju.
Objavljena je i informacija da ćete se poroditi carskim rezom jer se, navodno, plašite porođaja?
“U ovom trenutku zaista ne znam kako će se porođaj odvijati i nikakav plan te vrste ne postoji.”
Da li je sve spremno za dolazak kćerke, provodite li vreme do porođaja potpuno bezbrižni?
“Sve bitno je spremno, ostale su samo sitnice, tako da mogu da kažem da nemamo velikih briga i da smo spremni za ono što predstoji.”
Koliko ste nestrpljivi da postanete gospođa Vučković?
“Za sada sve moje misli usmerene su na rođenje deteta. Ako dođe do promene bračnog statusa, prezime neću menjati, mogu samo da dodam suprugovo. Dakle, uvek ću ostati Ilda Šaulić.”
Ostatak intrigantnog intervjua i fotografije lepe trudnice u 9.mesecu pročitajte i pogledajte u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji do 28.avgusta

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ekskluzivno! Ilda Šaulić broji dane do dolaska ćerke na svet i otkriva: Moj Bojan želi da prisustvuje porođaju

Izvor: Scandal.rs, 23.Avg.2016

Početkom oktobra pevačica Ilda Šaulić i njen emotivni partner, bivši fudbaler i uspešni preduzetnik Bojan Vučković postaće roditelji devojčice čije rođenje s nestrpljenjem iščekuju obe porodice...U poodmakloj trudnoći, kćerka legende narodne muzike Šabana Šaulića zrači srećom i zadovoljstvom,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.