ENA POPOV: Ne želim da se udajem!

Izvor: Kurir, 31.Avg.2015, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ENA POPOV: Ne želim da se udajem!

Ne treba kvariti stvari koje su ovako savršene. Mislim da papir bespotrebno unese pometnju, rekla je voditeljka

Voditeljka Ena Popov, koja živi u vanbračnoj zajednici sa novosadskim biznismenom Nenadom Čankom i s kojim je pre šest meseci dobila ćerkicu, rekla je da se neće udavati za oca svoga deteta.

"Ne treba kvariti stvari koje su ovako savršene. Mislim da papir bespotrebno unese pometnju, a nama ništa ne znači. I oko toga se nas dvoje slažemo. Nama je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ovako dobro", rekla je voditeljka.

"Prvi mesec dana s Rijom, mislila sam da ćemo se zaustaviti na jednom detetu, međutim sada je ona toliko slatka i dobra, da već razmišljam o tome kako bi lepo bilo da imam još jedno dete", rekla Popov. "!Odlično se osećam sada kada sam postala mama. Ni trudnoća mi nije pala teško, kao ni sada materinstvo. Slušala sam priče da to nije lako, ali sada slušam samo sebe", rekla je Ena za Blic, koja je posle porođaja uspela da vrati svoju staru kilažu.

"Jesam vratila kilažu, ali moram da priznam da se time uopšte ne opterećujem. U trudnoći sam dobila 25 kilograma i doduše jesam mislila da će biti mnogo teže vratiti se na staro, ali nisam time zamarala glavu. Jednostavno, važno mi je da se osećam lepo", rekla je Ena.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.