Džulijen Mur pozvala kolege na pobunu protiv nasilja

Izvor: Svet, 14.Okt.2015, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džulijen Mur pozvala kolege na pobunu protiv nasilja

Američka glumica i Oskarovka Džulijen Mur apeluje na svoje kolege da pomognu da se zaustavi oružano nasilje u Americi.
Kako prenose agencije, Mur je najavila formiranje pokreta pod nazivom “Kreativni savet u svakom gradu” kao vid organizovanja umetničke zajednice od koje se očekuje da doprinese u borbi protiv oružja i oružanog nasilja.
Među prvih 80 poznatih ličnosti iz sveta šou biznisa koje su odgovorile na njen poziv su Alek Boldvin, Joko Ono, Mindi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Koling, Dženifer Lorens i Spajk Li.
Obraćajući se javnosti, Mur je danas rekla da nju i njene kolege rastužuje “oružano nasilje koje je svakim danom sve veće u našoj lepoj zemlji”.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Džulijen Mur pozvala kolege da se pobune protiv nasilja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2015

Američka glumica i Oskarovka Džulijen Mur apeluje na svoje kolege da pomognu da se zaustavi oružano nasilje u Americi...Kako prenosi AP, Mur je najavila formiranje pokreta pod nazivom "Kreativni savet u svakom gradu" kao vid organizovanja umetničke zajednice od koje se očekuje da doprinese u borbi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.