Džon šminka super modele i otkriva svoje tri tajne

Izvor: Svet, 25.Apr.2015, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džon šminka super modele i otkriva svoje tri tajne

Ser Džon Barnet nije samo mejkap artist koji svoje veštine vežba na licu lepe Bijonse, već redovno šminka i supermodele poput Krisi Tejgan, Džoan Smols i Karli Klos, a trenutno radi i na razvoju proizvoda za kompaniju L’oreal Paris. Zato nije ni čudo da su svi strani mediji jedva dočekali njegov intervju u kojem je podelio s javnošću tajne svog zanata. Prenosimo vam top tri saveta ovog stručnjaka koji će nam pomoći da očuvamo odličan >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << izgled.
Kako postići dobru podlogu za šminkanje?
“Uvek pristupam klijentkinji imajući u vidu prvenstveno njenu kožu. Dobra koža uvek čini savršenu podlogu za svaki mejkap pa klijentkinji priredim pravi mali tretman pre samog šminkanja. Obožavam da primenim tonik s glikolnom kiselinom za blagi piling efekat i dubinski hidriram kožu što povećava njenu cirkulaciju.”
Šta nanositi na lice?
“Ja sam veliki zavisnik od dobrih preparata. Volim da koristim kremu za područje oko očiju na celom licu, a kreme za lice na telu zato što se obično radi o koncentriranijim proizvodima koji se bolje upijaju. Kad šminkam svoje klijentkinje, pristupam im kao da će da pokažu celo svoje telo. Većina žena misli da dobra šminka prestaje na liniji vilice, ali ja mislim da i dekolte, leđa i noge moraju jednako da zasijaju.”
Šta jesti za lepotu?
“Svakako kelj. Kelj je prepun vitamina K koji stimuliše cirkulaciju i reguliše regeneraciju ćelija. Obožavam holistički pristup lepoti.”

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.