Dženifer pati od insomnije: Zbog gužve u krevetu ne može da spava

Izvor: Svet, 22.Dec.2014, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer pati od insomnije: Zbog gužve u krevetu ne može da spava

Holivudska glumica Dženifer Aniston otkrila je u najnovijem intervjuu kako pati od poremećaja u spavanju i da zapravo nikada ne upadne u “onaj duboki san”.
“Imam problem sa spavanjem. Ukoliko se probudim usred noći, moj mozak započinje konverzaciju koja neće da prestane i tada ne mogu ponovo da zaspim. Dodatna stvar koja mi oduzima koncentraciju za san su jedno ljudsko biće i tri životinje koje spavaju sa mnom u krevetu“, rekla je glumica koja je nadomak udaje za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Džastina Teroua.
Dženifer kaže da je čak instalirala aplikaciju na telefonu koja meri koliko vam je čvrst san, pomoću koje je i saznala da nikada nije u jako dubokom snu, a veruje da je za to odgovorna i činjenica da je zbog nove uloge prestala da vežba kako bi se ugojila. “Iako nisam brinula zbog viška koji sam nabacila zbog uloge, shvatila sam koliko je vežbanje važno za naše zdravlje“, tvrdi glumica.
Autor: Life Content
Foto: Sipa

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Gužva u krevetu: Glumica ne može da spava!

Izvor: Scandal.rs, 23.Dec.2014, 00:57

Holivudska glumica Dženifer Aniston otkrila je u najnovijem intervjuu kako pati od poremećaja u spavanju i da zapravo nikada ne upadne u “onaj duboki san”...“Imam problem sa spavanjem. Ukoliko se probudim usred noći, moj mozak započinje konverzaciju koja neće da prestane i tada ne mogu ponovo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.