Dženifer Lorens renovira kuću, pa se uselila kod Krisa Martina

Izvor: Scandal.rs, 28.Maj.2015, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lorens renovira kuću, pa se uselila kod Krisa Martina

Dženifer Lorens rešila je da renovira svoju kuću, pa je iskoristila priliku i navodno se preselila kod Krisa Martina.

Glumicu i pevača povezuju još od prošle godine, a vezu su neslužbeno potvrdili došavši zajedno na proslavu 21. rođendana Harija Stajlsa iz benda “One Direction” u februaru.

A stvari su sada, čini se, otišle korak dalje.

Dženifer se u aprilu uselila kod Krisa, jer u njenoj kući traju građevinski radovi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Na tome je insistirao Kris, a ona je oklevala, strahujući da je za to prerano,” upućeni izvor je rekao za britanski magazin Closer.

On je to video kao savršenu priliku da joj pokaže da je prebrodio razvod braka. Očekuje se da će ona živeti kod njega tri meseca“, dodao je.

Krisov brak s Gvinet Paltrou sporazumno je okončan u martu 2014, nakon deset godina, a glumica je navodno spremna da Dženifer upozna njenu i Krisovu decu, Epl i Mozesa.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.