Dženifer Lorens je ponovo najplaćenija glumica na svetu!

Izvor: Svet plus, 23.Avg.2016, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lorens je ponovo najplaćenija glumica na svetu!

Dženifer Lorens zaradila je 46 miliona dolara u proteklih godinu dana, što je ponovo stavlja na prvo mesto najplaćenijih glumica na svetu.

Holivudska glumica Dženifer Lorens stekla je svetsku slavu u filmskom serijalu "Igre gladi". Njen talenat je neosporan, pa nije ni čudo što mnogi žele da rade sa njom. A kako ima puno posla, sasvim je jasno zašto je drugu godinu za redom najplaćenija dama u filmskoj industriji. Odmah iza nje nalazi se komičarka Melisa Mekarti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koja je zaradila 33 miliona, dok je na trećem Skarlet Johanson sa 25 milona dolara, navodi jedan američki magazin. Kada se sabere zarada prvih deset najplaćenijih glumica, dobija se neverovatna cifra od 205 miliona dolara, koje su ove lepe dame zaradile od 1. juna 2015. godine do 1. juna ove godine.

Ipak, iako su dobro plaćene, čini se da se u Americi više isplati biti u muzičkoj industriji, što pokazuje zarada od 170 miliona dolara koju je napravila Tejlor Svift.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.