Džastin Biber provocira Orlanda Bluma -  objavio fotografiju uplakanog glumca (Foto)

Izvor: Svet plus, 31.Jul.2014, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džastin Biber provocira Orlanda Bluma - objavio fotografiju uplakanog glumca (Foto)

Džastin Biber nastavio je da provocira Orlanda Bluma, koji ga je umalo pretukao na Ibici u jednom lokalu. Naime, pevač je na svoj Instagram profil postavio fotografiju uplakanog glumca.

Orlando Blum umalo prebio Džastina Bibera na Ibici!

Džastin, sukob sa Orlandom Blumom nikako ne može da ostavi iza sebe, pa je odlučio da na veoma podmukao način pokuša da kompromituje glumca. Biber je na svoj Instagram profil objavio fotografiju na kojoj deluje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Orlando plače.

Sukob poznatih zvezda datira još iz 2010. godine, nakon što su se u medijima pojavile slike na kojima je Džastin u veoma prisnom odnosu sa Blumovom bivšom ženom Mirandom Ker.

Autor: J.B.

Foto: Instagram/Justin Bieber

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leo Dikaprio oterao Bibera od svog stola pa glasno navijao za Orlanda Bluma!

Izvor: Svet, 01.Avg.2014, 11:10

Jasno je da Orlando Blum nimalo ne voli Džastina Bibera ali njega definitivno još manje podnosi Leonardo Dikaprio! Kako objašnjava španska manekenka Anastasija Skolkova koja je bila prisutna u noćnom klubu gde se u sredu ujutru desio sukob između Bibera i Bluma, mladi pevač pokušao je da se približi...

Nastavak na Svet...

Blum protiv Bibera: Evo najsmešnijih internet memea!

Izvor: Svet, 01.Avg.2014

Najinteresantnija priča u medijima već danima jeste sukob između Džastina Bibera i Orlanda Bluma, pa na čudi što su internet preplavile razne zanimljive fotomontaže. Svet se definitivno podeli na tim Biber i tim Orlando što se može videti po ovim slikama – na nekim možemo videti Orlanda kako...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.