Državni neprijatelj: Hit film iz devedesetih postaje serija!

Izvor: Svet plus, 23.Okt.2016, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državni neprijatelj: Hit film iz devedesetih postaje serija!

Trend je da filmovi postaju serije i obrnuto, a još jedan u nizu je i Državni neprijatelj, akcioni hit film iz devedesetih.

Producent Džeri Brukhajmer u saradnji sa televizijskom kućom ABC radi na serijskoj adaptaciji odličnog filma Državni neprijatelj iz 1998. godine u kom su Vil Smit i Đin Hakman igrali glavne uloge. Međutim, nova verzija će izgledati potpuno drugačije. Pretpostavlja se da će oba glavna glumca izostati iz projekta, a radnja će poprimiti nove oblike. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Određeni elementi filma poslužiće kao orijentir za seriju, a takođe u izmenjenoj formi.

Radnja će biti smeštena dvadesetak godina kasnije, a u prvom planu nalazi se špijun američke agencije za nacionalnu sigurnost (NSA) koji je optužen zbog curenja poverljivih informacija. Na drugoj strani, u pokušaju sprečavanja daljeg širenja informacija i razvoja potencijalne krize koja bi dovela do političke nestabilnosti, mlada advokatica sarađivaće sa moćnim agentom FBI-a. Obzirom na priču i sve ono što se dešava, sve će biti veoma aktuelno, tako da je zanimljivo videti kako će sve to izgledati.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.