Dragan Nikolić dobro raspoložen

Izvor: Kurir, 27.Maj.2015, 06:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Nikolić dobro raspoložen

Dragan Nikolić oseća se dobro, saznanje Kurir. Proslavljeni glumac premešten je iz šok-sobe i trenutno boravi u jednom od apartmana Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije. U posetu mu stalno dolazi supruga Milena Dravić, koja se nada njegovom oporavku.

- Glumac je dobro raspoložen i gledao je televiziju. Lekari čine sve da mu se ponovo ne pogorša zdravstveno stanje, jer je prošlog četvrtka završio na aparatima za disanje zbog visoke temperature - navodi izvor blizak glumačkom paru.

(LJ. R.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premešten iz šok-sobe: Dragan Nikolić se oseća dobro!

Izvor: Story, 27.Maj.2015

Nakon što je prošlog četvrtka završio na aparatima za disanje zbog visoke temperature, lekari čine sve da se zdravstveno stanje slavnog glumca ponovo ne pogorša..Dragan Nikolić, foto: Miloš Samardžić..Dragan Nikolić oseća se dobro, saznanje Kurir. Proslavljeni glumac premešten je iz šok-sobe...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.