Dogovor seks gradi: Žene bi vruće igre u 11 uveče, a muškarci u 8 ujutru

Izvor: Svet, 04.Maj.2015, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovor seks gradi: Žene bi vruće igre u 11 uveče, a muškarci u 8 ujutru

Kaže se da su žene s Venere, a muškarci s Marsa, a nova seks-studija britanske firme “Lovehoney” pokazuje da funkcionišemo i u različitim vremenskim zonama. Naime, oko 68 odsto žena i preko 63 odsto muškaraca bili su u vezi sa nekim sa kim nije imao kompatibilan libido.
Ljudi najčešće misle da je problem u tome što neko želi više, a neko manje seksa u odnosu, ali razlog može da bude i mnogo jednostavniji – partneri su raspoloženi za seks u različito vreme.
Tako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << većina žena najčešće raspoložena za vruće igre u večernjim satima, dok muškarci najviše energije i želje imaju ujutro, potvrdila je studija na preko 2. 300 parova.
Konkretno, seksualna želja žena je na vrhuncu u 23 sata i 21 minut, a muškaraca u 7 sati i 54 minuta ujutro.
Postoji velika razlika u tome u koje doba žene i muškarci žele seks, a tu razliku diktiraju hormoni“, zaključio je vođa studije, Ričard Longharst.
Ipak, dok preko 50 odsto muškaraca kaže kako je njihova seksualna želja stalna, za oko trećinu žena ona zavisi od raspoloženja.
 

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.